Olohuone

Asunto 12 on 111m2 kaksio vanhanpanimon yksi erilaisimmista asunnoista jo pelkästään mittasuhteiltaan jossa kuutio tilavuutta riittää.

Korkeuttahan huoneistolla on 5m, tätä korkeutta on käytetty hyväksi koko 9m pitän olohuoneen aluella. Seinä maalaukset on toteutettu Stucco tasoite väreillä käyttäen kahta päälekkäistä väri jonka jälkeen pinta on vahattu ja koneellisesti kiilloitettu.

Lähtökohtana asunnossa on ollut käyttää vain laadukaimpia sekä kestävimpiä materiaaleja kuten kivi, lasi, ruostumaton teräs ja näitä pehmentämään lämmintä Acajou Mahonki puu tasoa jota onkin käytetty kaikkiaan 32m.

Kodinkoneet ovat kaikki laadukaimmat Gaggenaut. Sähkösuunnitelmassa samin kuin materiaalivalinnoissa on otettu huomioon mahdollinen toimistotilan käyttö. Video, SVHS, D-VIA, Audio ja kaiutin kaapelointi sisällytetty sähkösuunnitelmaan. Huoneistossa on 6 luokan laadukas Ethernet verkko jossa liitätä pisteitä 6 kpl/kaksisuuntaisina. Antenni pisteitä kaikiaan 8 kpl sisältäen myös pesuhuone/sauna tilat. Kaikki vaatekaapistot Tank:n vankoilla viukulasi ovi rungoilla (ovi leveydet 1,5m)

Kaikkialla lattioissa on vesikiertoinen lattialämmitys omalla huoneisto kohtaisella lämmönsäätöyksiköllä ja vesipumpulla.

Näkymä olohuoneesta avutuu 4,1m korkean ja 3,5m leveän ikkunan kautta lasikatettuun valaistuun sisäpihaan.Tämä lasikatettu sisäpiha on panimo tehtaan aikana toiminut keittohuoneena josta on muistona nyt yksi museoitu valtava oluen keitto sammio.

Ikkuna verhoina näin korkeassa ikkunassa toimivat pystylamelli verhot, ikkunan saa myös kokonaan peittoon 3,8m leveällä sähköisesti toimivalla elokuva kankaalla johon on myös liitetty automaattinen pimennys toiminto auringon paisteella. Elokuva kangas toimii myös kauko-ohjaimella.

Lattia pintana Laatapiste colectionin Metropolitan 45cmx45cm Wengen ruskea puriste laatta ja tätä kokonaisuutta elävöittämään on lattian toiseen laitaan epäkeskeiseti upotettu tähän isoon laattaan 5cmx5cm RST laatta rivi.

RU FI